Čestitka povodom 15. januara dana vozača i automehaničara

Svim vozačima i automehaničarima želimo sretan 15. januar, da svoj dan provedu u sreći i veselju, uz mnogo uspjeha u životu i mnogo pređenih kilometara.  Vaš Litvatrans Banovići

Pročitaj više

Izmjene u režimu odvijanja saobraćaja povodom nastupajućih novogodišnjih praznika

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika vozila Litvatrans d.o.o. Banovići će 1., 2. i 3. januara 2022. godine saobraćati prema režimu saobraćanja za praznik. Od 1. januara 2022. godine saobraćaj će se odvijati prema redu vožnje tokom trajanja školskog raspusta. Red vožnje možete pronaći na ovom linku. Svim putnicima želimo sretne nastupajuće praznike, a učenicima ugodno provedene […]

Pročitaj više

Čestitka povodom 21. decembra Dana rudara

Svim rudarima i rudarskim porodicama u Banovićima i Bosni Hercegovini, upućujemo iskrene pozdrave i čestitke, u povodu praznika, 21. decembra – Dana rudara. Vaš Litvatrans Banovići !             SRETNO!

Pročitaj više

Čestitka povodom 25. novembra Dana državnosti BiH i obavijest o režimu saobraćanja

U četvrtak, 25. novembra 2021. godine građani Bosne i Hercegovine obilježit će jedan od najvažnijih datuma svoje domovine, Dan državnosti. Na taj dan 1943. godine u Mrkonjić Gradu održano je prvo zasjedanje Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine (ZAVNOBIH) čime su postavljeni temelji državnosti Bosne i Hercegovine kao ravnopravne republike unutar jugoslovenske federacije. […]

Pročitaj više

Izmjene u redu vožnje od 01.10.2021. godine

Obavještavamo putnike da je od 01.10.2021. godine na snazi je novi red vožnje. Izrada i nadopuna bus kartica moguća je u našim poslovnicama u Banovićima i Živinicama, također nadopuna kartica moguća je i na kioscima na INovinama. Novi red vožnje možete preuzeti na ovom linku: 

Pročitaj više

Izmjene u redu vožnje od 02.09.2021. godine

Obavještavamo putnike da je od 02.09.2021. godine na snazi novi red vožnje. Izrada i dopuna bus kartica moguća je u našim poslovnicama u Banovićima i Živinicama, također nadopuna kartica moguća je i na kioscima na INovinama. Novi red vožnje možete preuzeti na ovom linku: 

Pročitaj više

Litvatrans Banovići: Puni red vožnje od 01. septembra

Litvatrans d.o.o. Banovići obavještava korisnike svojih usluga da od 01. septembra 2021. godine počinje nastava-prvo polugodište u školskoj 2021/2022. godini. Vozila Litvatrans-a od 01. septembra saobraćat će prema punom redu vožnje koji se nalazi na našoj web stranici. Učenicima i uposlenicima osnovnih i srednjih škola želimo sretan početak školske godine.

Pročitaj više

Bajram Šerif Mubarek Olsun želi vam Litvatrans Banovići

U povodu nastupajućeg praznika Kurban-bajrama svim našim putnicima i poslovnim saradnicima islamske vjere upućujemo iskrene čestitke. Uz želje da ovaj praznik provedete u zdravlju, porodičnoj sreći, miru i radosti. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! Vozila Litvatransa Banovići za ovaj blagdan nastaviti će saobraćati prema režimu saobraćanja za vrijeme praznika.

Pročitaj više

Izmjene u režimu odvijanja saobraćaja povodom školskog raspusta

Litvatrans d.o.o. Banovići obavještava korisnike svojih usluga da od 17. juna 2021. godine vozila Litvatrans-a  saobraćat će prema  redu vožnje  predviđenom za raspust. Red vožnje možete preuzeti na ovom linku: Učenicima i uposlenicima osnovnih i srednjih škola želimo lijep i ugodan raspust.

Pročitaj više

Izmjene u redu vožnje od 24.05.2021. godine

Obavještavamo putnike da je od 24.05.2021. godine na snazi je novi red vožnje. Izrada i nadopuna bus kartica moguća je u našim poslovnicama u Banovićima i Živinicama, također nadopuna kartica moguća je i na kioscima na INovinama. Na snazi su također još uvijek mjere i naredbe Kantonalnog štaba civilne zaštite koje je potrebno poštovati, tako […]

Pročitaj više